Conceptinformatie
Voorkeursterm
10Vervaardiging van voedingsmiddelen
Type
-
schema:Organization
Breder concept
Nauwere concepten
- 101 Slachterijen en vleesverwerking
- 102 Visverwerking
- 103 Verwerking van aardappels, groente en fruit
- 104 Vervaardiging van plantaardige en dierlijke oliën en vetten
- 105 Vervaardiging van zuivelproducten
- 106 Vervaardiging van meel
- 107 Vervaardiging van brood, banketbakkerswerk en deegwaren
- 108 Vervaardiging van overige voedingsmiddelen
- 109 Vervaardiging van diervoeders
In andere talen
-
Engels
URI
https://vocabs.cbs.nl/def/sbi/2008/v2021/10
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}